''Ski pass''

U blizini ski staze nalazi se ugostiteljski objekat "Ski pass" uređen u etno stilu, gdje se uz kamin možete odmoriti uz čaj ili kuvano vino, a u ponudi je i širok izbor jela sa roštilja, kao i specijaliteta domaće kuhinje.
Kontakt telefon : 065/617-997

Smještaj PSD ''Ljubijski rudar''

U objektima PSD ''Ljubijski rudar'' postoji mogućnost smještaja u dvokrevetnim, četvorokrevetnim i šestokrevetnim sobama, sa ukupno 20 ležajeva. U sklopu objekta se nalazi i dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom.
Kontakt telefon: 065/ 667-172

Motel ''Bijele vode''
U srcu Nacionalnog parka ,,Kozara“, u neposrednoj blizini memorijalne zone ,,Mrakovica“ smješten je motel i restoran Bijele Vode.
Motel nosi ime po bujnom izvoru pitke vode, Bijele Vode. Posljednjim potpunim renoviranjem u periodu decembar 2015. – maj 2016. godine Motel poprima moderan planinski izgled.
Gostima je na raspolaganju 11 udobnih soba opremljenih po najvišim standardima.
Više informacija možete naći na http://www.bijelevode.com/

Hotel ‘’Monument’’
Hotel Monument nudi različite smještajne, ugostiteljske , poslovne i ostale sadržaje. Gostima je na raspolaganju restoran sa domaćom hranom, a udoban smještaj gosti mogu potražiti u trideset i jednoj vrhunski opremljenoj sobi i jedanaest luksuznih apartmana, sa ukupno 130 ležaja
Smješten je u središtu Nacionalnog parka, a dodatne informacije možete naći na http://www.hotel-monument.com/srpski/home/home.html